Informeel, praktisch, met humor en een duidelijke vuistregel:
‘Keep it Simple’

Ik ben een trainer wiens specialiteit ligt in het versterken van mensen en organisaties. Ik ben nieuwsgierig naar de organisatie waar ik voor train en naar de uitdagingen die de werknemers tegenkomen in hun werk. Een succesvol trainingstraject start voor mij altijd met een grondige intake. De dagelijkse praktijk van de deelnemers en de ontwikkelvraag van het bedrijf zijn daarbij het vertrekpunt. De training wordt zo ontworpen dat de deelnemers het geleerde de volgende dag in praktijk kunnen brengen.

Mijn stijl is informeel, praktisch en gericht op “leren door doen”. Ik houd van humor en van duidelijke taal zonder ingewikkelde termen. Ik geef training in het Nederlands maar desgewenst ook in het Engels. En ook bij een Engelstalige training is mijn stelregel: Let’s keep it simple. Zo maak ik net zo makkelijk contact met de raad van bestuur als met de medewerkers van een sloopbedrijf. Ik geef training op diverse gebieden maar mijn specialisme ligt op het gebied van:

  • omgaan met klanten (klantgericht handelen, acquisitie)
  • helder communiceren (interne communicatie, feedback, presenteren)
  • omgaan met lastig gedrag (agressie, emotie, slecht nieuwsgesprekken).

Ik ben sinds 1997 werkzaam op het gebied van training en communicatie. In eerste instantie als trainingsacteur en na een trainersopleiding aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in 2004 als trainer. Verder woon ik in Tilburg, ben ik getrouwd en heb ik 2 pubers die dagelijks testen of ik al die mooie communicatie modellen zelf ook in praktijk breng.

Sandor Barsony

06 509 042 73
E-mail